Facaderenovering og opmuring udføres i høj kvalitet

Få foretaget en holdbar opmuring eller renovering af facade

Facaden er noget af det første, som man lægger mærke til på en bygning, men ud over at have en stor betydning for førstehåndsindtrykket af bygningen spiller facaden også en vigtig rolle i forhold til bygningens beskyttelse mod vind og vejr. På mange måder kan en facaderenovering derfor være nødvendig på alle typer bygninger.

Hos Murermester Lasse Lanner har vi stor erfaring inden for opmuring og facaderenovering. Vi renoverer og opmurer facader for både private husejere og flere forskellige typer erhvervskunder. Vi holder selv til i Dragør, hvorfra vi blandt andet kører ud til facaderenoveringer hos vores kunder i lokalområdet, i Kastrup og på hele det øvrige Amager. Desuden tilbyder vi også flisebelægning, renovering af badeværelse og meget mere.

Derfor skal du lade os renovere facaden på din bygning

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade os stå for din facaderenovering. Her ønsker vi især at fremhæve følgende 3 gode grunde til at vælge os:

  1. ​Vi har 18 års erfaring inden for murerfaget
  2. ​Vi udfører kvalitetsarbejde med en lang holdbarhed
  3. ​Vi udfører ikke noget arbejde, som vi ikke selv vil have derhjemme

Hvad koster facaderenovering?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få renoveret facaden på en bygning. Vores priser på facaderenovering afhænger blandt andet af, hvilken type renovering du kunne tænke dig.

Skal det for eksempel være en opmuring af facade eller en vandskuring af hus? Derudover afhænger prisen også af, hvor omfattende dit renoveringsprojekt er, og om vi også skal udføre andet arbejde i samme omgang.​

Vi beregner gerne en skræddersyet pris til dig

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den facaderenovering eller opmuring, som du har behov for at få udført. Du skal bare kontakte os for en indledende snak om din opgave samt dine ønsker og behov.

Vi besvarer også gerne dine eventuelle spørgsmål, ligesom vi også står til rådighed for dig, hvis du har brug for at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer.

Top professionelt og stor faglighed.
​Kan i højeste grad anbefales!

 

Karina Kjær

white-facebook-box-fill Hør hvad andre kunder siger ...

Erfaring siden 2004

Ekspertise og  erfaring indenfor murerfaget siden 2004.

Højt kvalitetsarbejde

Vi afleverer ikke en opgave, som vi ikke selv kan stå inde for.

Lang holdbarhed

Vores høje kvalitet sikrer dig en løsning med en lang holdbarhed.

Har du spørgsmål?

Send din henvendelse via nedenstående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser, priser eller en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Jeg glæder os til at høre fra dig.

Ring til mig direkte

Send en e-mail​

Murermester Lasse Lanner – CVR: 42107875