Flisebelægning der holder

Lægning af fliser for private og erhverv

Skal du have lagt en flisebelægning på dit badeværelse, i din stue eller måske i hele huset? Fliser er blevet et populært valg i mange danske hjem, men også i virksomheder. Det skyldes blandt andet, at fliser er nemme at rengøre, og så kan de bruges gennemgående i hele huset, hvilket giver mulighed for at have et gennemgående gulv i hele hjemmet.

Hos Murermester Lasse Lanner hjælper vi dig gerne med lige netop dit flisearbejde. Vi tilbyder flisebelægning for både private boligejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder. Det kan for eksempel være i Dragør eller Kastrup, men det kan også være et helt andet sted på Amager.

Vælg mellem mange forskellige typer fliser

Der findes utrolig mange forskellige fliser, som du kan vælge imellem for at få det helt rigtige look i dit hjem eller i din virksomhed. Du kan for eksempel vælge mellem store fliser og små fliser, ligesom du kan vælge mellem mange forskellige farver, mønstre og overflader. På den måde kan du få lige præcis det gulv, som du kunne tænke dig, uanset hvilke rum fliserne skal lægges i.

Vi udfører kvalitetsarbejde med en lang holdbarhed

Når du vælger at lade vores murerfirma varetage dit flisearbejde, så kan du altid forvente, at du får et resultat i en høj kvalitet, der kan holde i de næste mange år. Vi har 18 års erfaring inden for blandt andet lægning af fliser og klinker, og vi udfører ikke noget arbejde, som vi ikke selv vil have i vores eget hjem. Desuden tilbyder vi også renovering af badeværelse, facaderenovering & totalentreprise.

Kontakt os og få beregnet en pris på din flisebelægning

Vores priser på flisebelægning varierer i høj grad fra opgave til opgave og aftales individuelt med hver enkelt kunde. Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din kommende belægning, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi sikrer dig et smukt resultat i en høj kvalitet med en lang holdbarhed.

Top professionelt og stor faglighed.
​Kan i højeste grad anbefales!

 

Karina Kjær

white-facebook-box-fill Hør hvad andre kunder siger ...

Erfaring siden 2004

Ekspertise og  erfaring indenfor murerfaget siden 2004.

Højt kvalitetsarbejde

Vi afleverer ikke en opgave, som vi ikke selv kan stå inde for.

Lang holdbarhed

Vores høje kvalitet sikrer dig en løsning med en lang holdbarhed.

Har du spørgsmål?

Send din henvendelse via nedenstående formular, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til mine ydelser, priser eller en konkret opgave, er du altid velkommen til at kontakte mig herunder.

Jeg glæder os til at høre fra dig.

Ring til mig direkte

Send en e-mail​

Murermester Lasse Lanner – CVR: 42107875